SINÄKIN OSAAT

Korjaa esineitä kotona ja voita 500 euron Supergiftcard-lahjakortti!

Osta Pattex No More Nails Original 300ml- tai Pattex No More Nails Original Easy Pack 200ml -liimatuote, ja osallistu 500 euron Supergiftcard-lahjakortin arvontaan. Lahjakorttia voi käyttää yli 150 myymälässä. Kuka vain osaa korjata!

Osta Pattex No More Nails Original 300ml- tai Pattex No More Nails Original Easy Pack 200ml -liimatuote ja käytä pakkauksen takaosassa olevaa 7-numeroista koodia. Perustele, miksi juuri sinun tulisi voittaa 500 euron arvoinen Supergiftcard-lahjakortti.

Lahjakorttia voi käyttää yli 150 ketjuliikkeessä! Lisätietoa.

Supergiftcard-lahjakortilla voittaja voi valita vapaasti gogift.se-sivuston lahjakorteista – valikoimassa on yli 150 ketjuliikettä, jännittäviä elämyksiä ja tuotteita. Sinä valitset summan ja vastaanottaja siirtää sen käyttöön. Supergiftcard-lahjakortti täyttää kenen tahansa toiveet!

Tuotteet, joiden koodilla voit osallistua

UNOHDA NAULAT

Pattex No More Nails Construction Adhesive -liiman avulla kiinnittäminen on helpompaa kuin koskaan. Voit käyttää Pattex No More Nails -liimaa olohuoneessa, keittiössä ja kylpyhuoneessa.

TEE SE ITSE

Rikkoutuneen esineen korjaaminen on palkitsevaa. Usko pois, Pattexilla homma hoituu!

Pattex No More Nails auttaa kiinnittämään melkein mitä vain. Lisäksi korjaaminen on mukavaa. Saat inspiraatiota ja ohjeita korjaamiseen täällä!