Yritys

Henkel on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tarjoaa kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Vahvojen brändien, innovaatioiden ja teknologioiden ansiosta yrityksen kolme liiketoiminta-aluetta on saavuttanut johtavan markkina-aseman sekä teollisuus- että kuluttajaliiketoiminnassa.

Henkel Adhesive Technologies on liimamarkkinoiden maailmanlaajuinen johtaja – kaikilla teollisuudenaloilla, maailmanlaajuisesti. Laundry & Home Care- ja Beauty Care -liiketoiminta-alueilla Henkel on markkinajohtaja monissa maissa ja tuotekategorioissa ympäri maailmaa.

Vuonna 1876 perustettu Henkel on toiminut menestyksekkäästi yli 140 vuotta. Henkelin liikevaihto vuonna 2021 ylitti 20 miljardia euroa. Maailmanlaajuisesti  yrityksessä työskentelee noin 53 000 työntekijää. He muodostavat työhönsä intohimoisesti suhtautuvan ja erittäin monimuotoisen tiimin, jota yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen tarkoitus ja yhteiset arvot. Kestävän kehityksen tunnustettuna johtajana Henkelillä on johtoasema monissa kansainvälisissä indekseissä ja sijoituksissa. Henkelin etuoikeutetut osakkeet on listattu Saksan osakeindeksiin (DAX).

Lisätietoa Henkelistä osoitteessa www.henkel.fi.

Lisätietoja käyttämästämme liimateknologiasta osoitteessa Liimateknologiat (henkel.com)