Skip to Content

Niille, jotka tekevät sen mahdolliseksi

PATTEX HISTORIA

Pattex on luotettava kumppani, joka auttaa loppukäyttäjiä kasvamaan seuraavalle taitotasolle tarjoamalla älykkäitä liimausratkaisuja ja helppoja ohjeita.

Pattex-tuotteita on saatavana yli 50 maassa. Niillä on eri maissa lukuisia rinnakkaistuotemerkkejä, jotka eroavat toisistaan vain nimen ja designin osalta. Käytetty teknologia ja logo ovat samat. Esimerkiksi Meksikossa tuotteiden nimi on "Resistol" ja Kanadassa kuluttajat tuntevat ne nimellä "LePage". Saksassa Pattexin liimauslujuudesta on tullut viime vuosikymmenten aikana käsite. Kun jokin tarttuu kuin liima, saksalaiset sanovat, että se tarttuu kuin Pattex.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Jo vuodesta 1956 lähtien Pattex on ollut ammattilaisten luja liimausapu. Pattex tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman tuotteita kaikkiin kiinnitys-, liimaus- ja korjaustöihin. Aina löytyy oikea ratkaisu ja ammattimainen lopputulos on taattu.

KULUTTAJILLE

Pattex tarjoaa vertaansa vailla olevan liimavalikoiman, johon sisältyy helppokäyttöisiä ja ammattilaatuisia ratkaisuja kaikkiin kodin liimaus-, asennus- ja korjaustöihin.

YRITYS

MISSIO

Inspiroimme luovia henkilöitä ja tekijöitä, jotka nauttivat käsillä tekemisestä, ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla on helppo toteuttaa itseään.

 

ARVOT

Kekseliäisyys: 
Ymmärrämme syvällisesti loppukäyttäjiemme tarpeet ja tuemme, inspiroimme ja ohjaamme heitä. Kaikki matkan varrella tarvittava on helposti saatavilla (intuitiivinen ja Plug + Play -käyttöliittymät – ei käytön esteitä tai aikarajoituksia) ja käyttäjien taitotasosta tai tarpeista riippumatta käyttövalmiita. Jos meillä ei vielä ole ratkaisua, löydämme sellaisen.


Tekevän henkilön mentaliteetti:
Olemme vakuuttuneita siitä, että tekevän henkilön mentaliteetti voi vapauttaa ihmisessä odottamattomia voimia ja mahdollisuuksia, minkä vuoksi tuemme ja kannustamme tekijöitä.

 

LUPAUS

Autamme tuotteidemme käyttäjiä luottamaan omiin kykyihinsä ja taitoihinsa, jotta he saavuttavat seuraavan taitotason. Annamme heille inspiraatiota ja taitoja selviytyä uusista kunnianhimoisista projekteista entistä sujuvammin.

 

YRITYS

Henkel on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tarjoaa kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman. Vahvojen brändien, innovaatioiden ja teknologioiden ansiosta yrityksen kolme liiketoiminta-aluetta on saavuttanut johtavan markkina-aseman sekä teollisuus- että kuluttajaliiketoiminnassa.

Henkel Adhesive Technologies on liimamarkkinoiden maailmanlaajuinen johtaja – kaikilla teollisuudenaloilla, maailmanlaajuisesti. Laundry & Home Care- ja Beauty Care -liiketoiminta-alueilla Henkel on markkinajohtaja monissa maissa ja tuotekategorioissa ympäri maailmaa.

Vuonna 1876 perustettu Henkel on toiminut menestyksekkäästi yli 140 vuotta. Henkelin liikevaihto vuonna 2021 ylitti 20 miljardia euroa. Maailmanlaajuisesti  yrityksessä työskentelee noin 53 000 työntekijää. He muodostavat työhönsä intohimoisesti suhtautuvan ja erittäin monimuotoisen tiimin, jota yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen tarkoitus ja yhteiset arvot. Kestävän kehityksen tunnustettuna johtajana Henkelillä on johtoasema monissa kansainvälisissä indekseissä ja sijoituksissa. Henkelin etuoikeutetut osakkeet on listattu Saksan osakeindeksiin (DAX).

Lisätietoa Henkelistä osoitteessa www.henkel.fi.

Lisätietoja käyttämästämme liimateknologiasta osoitteessa Liimateknologiat (henkel.com)

Sinua saattaa kiinnostaa myös