Skip to Content

YHDESSÄ VOIMME SAAVUTTAA UPEITA ASIOITA​

PYRKIMYKSEMME

Maailmamme on täynnä potentiaalia ja loputtomia mahdollisuuksia. Me Pattexilla olemme apunasi ja tukenasi, jotta voit tarttua asioihin pelottomasti ja saada ne tehdyksi. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua uskomaan kykyihisi ja tarjoamaan oikeat työkalut. Laajan valikoimamme ja jatkuvan tukemme ansiosta voit Pattexin avulla muuttaa pyrkimykset saavutuksiksi. Tämä ajatusmalli ulottuu myös vastuullisuustyöhömme. Yhdessä voimme ratkaista ympäristöystävällisten pakkausten kaltaisia haasteita ja saavuttaa nollahiilipäästöt.​

Kiertotalous

VÄHNNETÄÄN MUOVINKÄYTTÖÄ MUOVITTOMIEN PAKKAUSTEN AVULLA​

Tavoitteenamme on vähentää käyttämämme pakkausmateriaalin määrä minimiin tinkimättä tuotteidemme laadusta, suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Siksi siirrymme ympäristöystävällisiin pakkauksiin innovatiivisten muovittomien blisteripakkausten avulla.  Henkelillä on selkeät tavoitteet, joiden avulla pyrimme siihen, että 100 % pakkauksistamme on suunniteltu kierrätettäviksi ja/tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2025 mennessä.

SIIRTYMINEN KOHTI KIERRÄTYSMATERIAALIEN KÄYTTÖÄ

Pattex ymmärtää kiertotalouteen siirtymisen tärkeyden. Siksi strategiamme sen edistämiseksi keskittyy neljään osa-alueeseen: Älykäs pakkaussuunnittelu ja pakkausmateriaalin vähentäminen. Kestävästi hankittujen materiaalien käyttö. Tuotteidemme elinkaaren sulkeminen – pakkaukset voidaan kierrättää käytön jälkeen. Tutkimus uusiutuvien ainesosien käytön lisäämiseksi koostumuksissamme.

Terveys ja turvallisuus​

LIUOTINVAPAA KOOSTUMUKSEMME​

Yksi askel kohti kestävää ympäristöä on siirtyä kokonaan liuotinvapaisiin tuotteisiin tinkimättä liimauslujuudesta.

Ilmasto ja luonto​

Hiilijalanjäljen vähentäminen

Me Pattexilla olemme sitoutuneet vähentämään päästöjämme ja kehittämään ratkaisuja, jotka auttavat suojelemaan ja uudistamaan luontoa koko arvoketjussamme. Siksi tuotantomme Hannoverin tehtaallamme Saksassa käyttää 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.