Historia

Pattex

Pattex on luotettava kumppani, joka auttaa loppukäyttäjiä kasvamaan seuraavalle taitotasolle tarjoamalla älykkäitä liimausratkaisuja ja helppoja ohjeita.

Pattex-tuotteita on saatavana yli 50 maassa. Niillä on eri maissa lukuisia rinnakkaistuotemerkkejä, jotka eroavat toisistaan vain nimen ja designin osalta. Käytetty teknologia ja logo ovat samat. Esimerkiksi Meksikossa tuotteiden nimi on "Resistol" ja Kanadassa kuluttajat tuntevat ne nimellä "LePage". Saksassa Pattexin liimauslujuudesta on tullut viime vuosikymmenten aikana käsite. Kun jokin tarttuu kuin liima, saksalaiset sanovat, että se tarttuu kuin Pattex.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Jo vuodesta 1956 lähtien Pattex on ollut ammattilaisten luja liimausapu. Pattex tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman tuotteita kaikkiin kiinnitys-, liimaus- ja korjaustöihin. Aina löytyy oikea ratkaisu ja ammattimainen lopputulos on taattu.

KULUTTAJILLE

Pattex tarjoaa vertaansa vailla olevan liimavalikoiman, johon sisältyy helppokäyttöisiä ja ammattilaatuisia ratkaisuja kaikkiin kodin liimaus-, asennus- ja korjaustöihin.