Puuliima Original

Ominaisuudet ja Edut

Pattex Puuliima Original liimaa kaikenlaista puu-, komposiitti- ja jopa laminaattimateriaalia. Kaikkiin töihin sisätiloissa soveltuva vesipohjainen, liuotteeton Pattex Puuliima Original liimaa viimeisen päälle.

 

 

Käyttökohteet:

  • Kaikenlainen puumateriaali

 

Pakkaukset:

75 g:n pullo   

250 g:n pullo  

750 g:n pullo

 

Säilytys:

Suojattava jäätymiseltä. Alle +5 °C:n lämpötiloja on vältettävä.

  • Soveltuu kaikenlaiselle puumateriaalille
  • Kuivuttuaan väritön
  • Sidostuu vahvasti
  • Liuotteeton

Tuoteominaisuudet

Käyttövinkkejä

Muutakin kuin puuta:

Tiesitkö, että Pattex Puuliimalla voi liimata puun lisäksi olkia, paperia ja vaikkapa kartonkia? Se sopii myös lasten kanssa askarteluun ja viime hetken lahjojen viimeistelyyn. Pattex Puuliimaa käy mihin tahansa tehtävään raskaista korjaustöistä kevyeen askarteluun.

Puuttuuko puristin?

Ei syytä huoleen! Puuliimalla liimatut kappaleet vaativat vain vähän aikaa ja painetta. Ammattilaiset käyttävät puristimia, mutta kun vilkaiset ympärillesi, huomaat, että monet kotoisista esineitä voivat toimittaa puristinten virkaa: painavat kirjat, ämpärillinen vettä ja niin edelleen. Varmista vain, että paine jakautuu tasaisesti koko liimattavalle alueelle.

Vaihe vaiheelta - työskentelyohje

  1. Varmista, että liimattavat pinnat ovat puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Koska pinnat on painettava tasaisesti yhteen, puuliima soveltuu parhaiten tasaisten laminaattien liimaukseen. Pattex Puuliima Originalia on miellyttävä käyttää, sillä se muuttuu kuivuessaan värittömäksi. Se soveltuu myös askarteluun.
  2. Levitä liimaa yhdelle liimattavista pinnoista tai molemmille pinnoille, jos liimaat kovapuuta. Älä käytä liikaa liimaa, ohut kerros riittää. Levitä liima tasaiseksi lastalla.
  3. Älä anna liiman olla ilman kanssa kosketuksessa pitkään; sen on oltava yhä märkää, kun liimattavat pinnat painetaan yhteen.
  4. Paina liimattavat pinnat yhteen ja purista. Käytä paineen muodostamiseksi apuna puristimia, paksuja kirjoja tai muita painavia esineitä.
  5. Vedä henkeä noin 20 minuuttia, kun osat ovat puristettuina yhteen.