Puuliima Kosteudenkestävä

Ominaisuudet ja Edut

Kosteudenkestävä kosteudelle alttiiden puuesineiden liimaus sisätiloissa. Pattex Puuliima Kosteudenkestävä on tehty kestämään ja liimaamaan tiiviisti – ilman liuotteita!

 

Käyttökohteet:

 • Kaikenlainen puumateriaali

 

Pakkaukset:

 • 75 g:n pullo
 • 250 g:n pullo  
 • 750 g:n pullo

 

Säilytys:

Suojattava jäätymiseltä. Alle +7 °C:n lämpötiloja on vältettävä.

 • Kosteudenkestävä
 • Liuotteeton
 • Soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön.
 • Kuivuttuaan väritön

Tuoteominaisuudet

Käyttövinkkejä

Muutakin kuin puuta:

Tiesitkö, että Pattex Puuliimalla voi liimata olkia, paperia ja vaikkapa kartonkia? Se sopii myös lasten kanssa askarteluun ja viime hetken lahjojen viimeistelyyn. Pattex Puuliimaa voi käyttää mihin tahansa tehtäviin raskaista korjaustöistä kevyeen askarteluun.

Puuttuuko puristin?

Ei syytä huoleen! Puuliimalla liimatut kappaleet vaativat vain vähän aikaa ja painetta. Ammattilaiset käyttävät puristimia, mutta kun vilkaiset ympärillesi, huomaat, että monet kotoisista esineitä voivat toimittaa puristinten virkaa: painavat kirjat, ämpärillinen vettä ja niin edelleen. Varmista vain, että paine jakautuu tasaisesti koko liimattavalle alueelle.

Vaihe vaiheelta - työskentelyohje

 1. Varmista, että liimattavat pinnat ovat puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Koska pinnat on painettava tasaisesti yhteen, puuliima soveltuu parhaiten tasaisten laminaattien liimaukseen.
 2. Levitä liimaa yhdelle liimattavista pinnoista tai molemmille pinnoille, jos liimaat kovapuuta. Älä käytä liikaa liimaa, ohut kerros riittää. Levitä liima tasaiseksi lastalla.
 3. Älä anna liiman olla ilman kanssa kosketuksessa pitkään; sen on oltava yhä märkää, kun liimattavat pinnat painetaan yhteen.
 4. Paina liimattavat pinnat yhteen nopeasti ja kattavasti ja purista. Käytä paineen muodostamiseksi apuna puristimia, paksuja kirjoja tai muita painavia esineitä.
 5. Vedä henkeä noin 20 minuuttia, kun osat ovat puristettuina yhteen.
 6. Anna liiman kuivua. Ja kas: kaikki onkin valmista!